fbpx

KLASSISK CYKELKEPS TILL DIN
CYKELKLUBB OCH GRUPP

Designar i Sverige och skapar unika cykelkepsar till din cykelklubb eller grupp. Produktionen sker i fabriken tillsammans med cykelkepsar från de flesta PRO-team i världen. Vi designar och producerar även till cykellopp som tex Smugglers gravel race i Belgien. Även företag som använder den klassiska cykelkepsen för att profilera sin verksamhet och sina produkter. Bike4Life är ett exempel på intresseorganisation som som tillverkat cykelkepsar till försäljning och därmed tjäna pengar till sin sak.

Hör av dig så berättar vi gärna mer.

Smugglergs gravellopp vill skapa en unik atmosfär med musik, mat och en bra goodiebags. Molto Cycling valdes för att skapa en unik och cool design på cykelkeps som en gåva från Smuggler-teamet till cyklisterna. Vi är glada och stolta. Besök Smugglers

Ett team samlades för att cykla på klassiska stålcyklar. För att skapa gruppkänslan ombads vi att designa cykelkepsen. Mycket uppskattat.

En Facebook-baserad cykelgrupp. Teamkläder var tillgänglig och de ville ha en kompletterande cool look genom en specialdesignad cykelkeps. Molto Cycling kontaktades och design gjordes. Ett trevligt och uppskattat tillägg till lagkläderna som gör att de sticker ut från andra lag.

Bike4Life skapar ljus för barn med cancer genom att stödja ett antal Sveriges lokala barncancerfonder och de olika teamen ger också stöd till andra lokala organisationer med barn i fokus. För att stödja deras teamkläder valde de oss som leverantör. Vi arbetar gärna med Bike4Life och liknande verksamheter. Besök Bike4Life.

VÅRA TJÄNSTER INKLUDERAR

Design
Gratis design. Cykelkepsarna är designade utifrån dina klubbs eller företags färger och önskemål. Du kommer att få förslag på design i tre olika vinklar som de vi har i vår butik. Baserat på det kommer vi med designen, volymen och när produktionen av dina kvalitetskepsar ska startas.
Produktion

Dina cykelkepsar är digitalt tryckta i kvalitetstyg i Italien tillsammans med kepsar från många av PRO-team lagen du ser. Du väljer om du vill ha en traditionell 4-paneldesign eller modernare 3-paneldesign. Cykelkepsen har ett inbyggt svettband för extra komfort.

Volym som passar dig

Vi kan hjälpa dig att uppfylla ditt behov av gemensamt men unikt utseende. Kontakta oss så hittar vi hur du löser ditt behov.

CYKLINGKEPSAR TILL CYKELKLUBBAR MED FLERA - KONTAKTA OSS

Fields marked with * are required