Cykelkepsar

Vi är cyklister och älskar cykelkepsar. Det ultimata tillbehöret på och av cykeln. Vi älskar det.

Kvinnor och män njuter av våra cykelkepsar dag efter dag, på långa cykelturer eller på kaféet med cappuccino eller äter en smörgås. Även om du inte är cyklist är det det perfekta tillbehöret. Du hittar kepsar i både traditionell 4-panel och modernare 3-panel. Cykelkepsar a finns i många färger och med tuffa och roliga texter på toppen. Digitaltryck, 100% bomull med inbyggd svettband för extra komfort, med en sydd effekt på skärmen. Cykelkepsen har en lång historia. Från den tidpunkt då vi inte hade cykelhjälmen fram till idag när det är ett bra tillbehör som skyddar oss från både värme och kyla. Cykelkeps, cykelmössa mm. Många namn men det mest använda är cykelkeps.

Hur den skall bäras på huvudet

För oss cyklister är cykelkepsen vår krona. Kepsen skapar det unika utseendet och är viktigt för att skydda oss från sol, regn eller kyla. Glöm inte att den får oss att se bra ut vid dagens samling i eller utanför kaféet och att njuta av kaffet och bidra till fina turer och roliga upplevelser.

Read more about how to wear the cycling cap here.

Utseendet

Så hur ska en cykelkeps se ut? Den klassiska cykelkepsen är tillverkad av fyra paneler och en liten skärm som ger dig ett perfekt skydd mot både sol och regn. För att modernisera utseendet hittar vi även cykelkepsar i tre paneldesign, som fortfarande har den lilla praktiska skärmen. Lätt att vika och lägga i fickan på din tröja när den inte behövs (om det skulle vara fallet).

Read more about the cap and the look

Summering

Visit our store with specially designed for you and other cyclists who want to stand out from the crowd.

You can also read any about our blogs about cycling and cycling tips on our blog page

We are also running the Swedish web site Cykelrundan.se

Cycling caps