NÅGRA AV KLUBBARNA OCH LAGEN

Vi har hjälpt många cykelklubbar och cykelgrupper att matcha deras teamkläder med en snygg cykelkeps. Nedan har du några exempel på teamkläder cykelkeps. Hör av dig med dina önskemål och behov.

Borgholm CK önskade en cykelkeps som gav dem den rätta känslan, som ger dem den rätta lagkänslan och som matchar deras övriga teamkläder. Vi designade kepsen och den har blivit mycket uppskattad av medlemmarna. 

Vätternrundan är ett 300 km långt cykellopp som de flesta svenskar känner till. En grupp med ca 30 personer som skapade ett lag för att cykla loppet på klassiska stålcyklar. För att skapa gruppkänslan blev vi ombedda att designa deras cykelkeps.

Cykeltröja och byxor med fler kläder finns och de önskade en cykelkeps i en mindre upplaga. Molto Cycling kontaktades och kepsen utformades. Ett snyggt och uppskattat tillägg till team- och profilkläderna som verkligen bidrar till att de skiljer sig från mängden och övriga cykelgrupper.

VI ERBJUDER

Design

Cykelkepsarna är baserade på ditt lags färger och önskemål. Du får designen i 3 olika vinklar precis som de du kan se i vår shop. Utifrån detta kommer vi överens om den slutliga designen, volymen och när vi skall börja producera dem.

Tillverkning

Våra cykelkepsar är digitalt printade, gjorda i 100% bomull. Ni väljer om ni vill ha en traditionell eller modern design. Cykelkepsen har ett integrerat svettband för extra komfort, med en sydd effekt på skärmen.

Litet eller stort antal

Vi kan hjälpa dig att uppfylla ditt önskemål av cykelkeps till klubben eller gruppen i både små och stora volymer. Kontakta oss och vi kommer överens om hur vi löser era önskemål på bästa sätt.

CYKELKEPS TEAMKLÄDER ELLER FÖR GÄNGET - KONTAKTA OSS

Fält markerade med * måste fyllas i